FLV-Ieper: alle modules zijn verkocht. Straks werken er 1.000 mensen

Redactie KW

Vastgoedbedrijf Accentis heeft alle 18 de modules op de voormalige FLV-site verkocht. Straks werken er zo’n 1.000 mensen op de campus. Ieper Business Park wordt eindelijk een bloeiende kmo-zone, zegt Wouter Bouckaert van Accentis.

Twaalf jaar nadat prins Filip voor de ogen van een schare prominenten en de wereldpers de futuristische Flanders Language Valley opende – een verhaal dat zoals u weet rampzalig afliep – heeft vastgoedfirma Accentis alle 18 bedrijfsmodules op de site verkocht. Met de komst van de stad en het OCMW en de geplande nieuwe gebouwen van Eandis en e-BO zullen er straks meer dan 1.000 mensen werken op het Ieper Business Park.

Op de campus zijn of komen er onder meer een digitale drukkerij, belastingconsulenten, een notariaat, een bedrijf voor nanotechnologie, een cosmetische zaak voor huidbehandeling. Een aantal modules is ook verkocht aan beheerders die zelf op zoek gaan naar huurders. En er zijn natuurlijk de intussen gevestigde waarden zoals Transics en de politie Arro Ieper. In het Auriscentrum komt het nieuwe administratief centrum van de stad en van het OCMW.

Een volledig overzicht van wie of wat waar zit op de FLV-campus is te vinden in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws West.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier