Flip Kowlier een van de namen op Labadoux 2014 in Ingelmunster

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Tijdens het weekend van 2, 3 en 4 mei wordt de 26ste uitgave van het Labadoux Festival gehouden met heel wat sterke muzikale namen.

Met Cirque levert Kowlier zijn vijfde cd af, meteen ook zijn visitekaartje. Labadoux krijgt de eer om Kowliers festivaltournee op gang te trekken. In Ingelmunster wordt het voor de gewezen Izegemnaar een echte thuismatch. Met Mundy haalt Labadoux een schitterende singer-songwriter naar Ingelmunster. Mundy is een gevierde artiest in zijn thuisland. Hij werkte samen met Oasis en Afro Celt System, stond met Sharon Shannon en Shane McGowan op het Glastonbury Festival en toerde doorheen Ierland, Groot-Brittannië, Australië en Amerika. Met Mundy rijft Labadoux meteen een Belgische première binnen.

Zoeken naar talent

Zin om op Labadoux te spelen ? Grijp je kans en neem deel aan de wedstrijd. Wat verwacht Labadoux ? Je speelt een akoestische set van 30 minuten, je programma is folk-getint, je stuurt eerst een demo op. Labadoux biedt aan de winnaars een VIP-ticket voor ieder groepslid. Stuur een demo voor eind januari naar Chris Braeckeveldt, R Bultynckstraat 26, 8770 Ingelmunster.

(PD-foto a-RN)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier