Fischer-Z, Geike en Yevgueni op 40e Paulusfeesten in Oostende

© Veo
Redactie KW

De Paulusfeesten zijn deze zomer aan de 40e editie toe. Meer dan 100 acts zullen tijdens het zevendaags gratis stadsfeest op een van de drie podia te zien zijn. Fischer-Z, De Mens, Discobar Galaxie, Customs, Geike, Yevgueni, Steak Number Eight, Bed Rugs, Orchestre International du Vetex en Tarrus Riley & The Black Soil Band nemen het hoofdpodium op het Sint-Petrus en Paulusplein in.

Op dinsdag 14 augustus brengen Willy Sommers, De Romeo’s en de Golden Bis Band een ode aan het Nederlandstalige lied. De podia op het Paulusplein en het Boudewijnplein bieden voer voor muzikale meerwaardezoekers., met onder meer optredens van The Experimental Tropic Blues Band, Tiny Legs Tim, reggaelegende Ranking Joe, soukousmeester Frère en Katastroof.

Vroege vogels kunnen elke dag vanaf 12 uur genieten van aperitiefconcerten, workshops, dans en muziek op het Paulusplein. ‘s Avonds kun je jong talent ontdekken tijdens de singer songwriterscompetitie. Programmaverantwoordelijke Luk Lowyck zet met verbazingwekkende straatanimatie en circle acts de kers op het jubileumfeest.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier