Filmfestival van Oostende pakt uit met naakte Barbara Sarafian

Redactie KW

Het Filmfestival van Oostende pakt uit met Barbara Sarafian op de affiche. En Barbara poseerde daarvoor keurig ‘naakt’ op een golfbreker.

Het Filmfestival FFO12, loopt van 7 tot 15 september in Oostende. Van de week gaf de organisatie het affichebeeld voor het festival al vrij op haar Facebookpagina.

Daarop natuurlijk het beeld van de ‘master’ voor de festivaleditie van dit jaar: de actrice van o.m. Aanrijding in Moscou.

Het is een opvallend beeld: Barbara Sarafian poseert er in haar blootje op een golfbreker. Keurig naakt is het wel en het beeld doet wat het moet doen: het trekt de aandacht.

Ogen

Ook de ogen van de actrice op de affiche lokten overigens al heel wat aandacht. Blijkbaar is de foto serieus bewerkt, merkten enkele FB-bezoekers al op.

Maar daar hebben ze in Oostende al een antwoord op, lazen we op Facebook.

“De foto werd bewerkt in samenspraak met Barbara Sarafian en Filmfestival Oostende. Het achterliggende idee is om het filmische te laten primeren t.o.v. de realiteit, het onnatuurlijke t.o.v. het natuurlijke. Dit is een concept, een rol, een creatieve interpretatie van de werkelijkheid. Vandaar ook het extra effect op de ogen. Het is boeiend te merken dat er in uitersten wordt gereageerd, zoals we hadden verwacht. Dit bevestigt het concept”, aldus Pieter Clicteur op Facebook.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier