Film Loft zorgt voor stormloop naar interieurzaak in Rumbeke

De nieuwe film Loft van Erik Van Looy zorgt niet alleen voor een stormloop op de bioscoop maar ook op interieurzaak 't Casteelken in Rumbeke. Die leverde de meubelen voor de loft, waar de succesvolle film is opgenomen.
Redactie KW

De nieuwe film Loft van Erik Van Looy zorgt niet alleen voor een stormloop naar de bioscoop maar ook naar een bekende interieurzaak in Rumbeke. Die leverde de meubelen voor de loft, waar de succesvolle film is opgenomen. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de dure, smaakvolle designstukken, en willen die zelf in huis halen.

De volledige filmset van Loft is nu te zien bij ‘t Casteelken in Rumbeke. De interieurzaak is fier want Erik Van Looy en Bart De Pauw kwamen bij hen shoppen voor hun film. Sinds de film uit is, loopt het storm.

Blikvanger is het opvallende, ronde, zwevende bed, waarin de vrouw in de film werd vermoord. Goede smaak is duur, want voor het volledige interieur betaal je 72.000 euro.

Wie zich even in de film wil wanen, kan dat nog tot eind november in Rumbeke. Al meer dan 120.000 mensen zagen de film in het openingsweekend, en dat is een absoluut record.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier