Fietstocht en benefiet voor tattoomeisje uit Koekelare

Redactie KW

Ilse Longuet uit Koekelare heeft sinds vorige week een tweede reeks namen van sponsors op haar rug. De finishing touch gebeurt deze zomer tijdens een benefiet, waarna Ilse met de fiets naar Afrika trekt.

Ilse Longuet haalde de laatste weken zowat alle media: ze had het plan opgevat om geld in te zamelen voor de aanschaf van waterfilters, waarmee mensenlevens gered kunnen worden in Afrika. Wie haar sponsort, krijgt zijn naam op haar rug getatoeëerd, te midden van de contouren van het Afrikaanse continent.

De tweede reeks namen is ondertussen aan de tattoo toegevoegd. De laatste namen worden begin augustus toegevoegd door Tattoo Mike op een benefiet, dat Ilse samen met Andy Vermaut uit Koekelare en Lionheartcrew uit Oostende op poten zet. Rond 10 augustus vertrekt Ilse, om het waterfilterproject te kunnen gaan voltooien in Congo. Samen met een vriendin, en met de fiets tot in het uiterste zuiden van Spanje, waar vervolgens het vliegtuig wordt genomen. Fietsenhandelaars die haar willen sponsoren door tijdelijk twee degelijke fietsen ter beschikking te stellen, kunnen haar contacteren via de redactie op frederik.jaques@kw.be.

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier