Fietsster ernstig gewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Wevelgem

Parvaneh Sadeghi raakte ernstig gewond toen een bestelwagen haar aanreed. (GF)
Redactie KW

Maandagavond fietste Parvaneh Sadeghi in de Roeselarestraat richting Gullegem toen ze werd aangereden door een bestelwagen. De vrouw ging enkele keren over de kop een raakte ernstig gewond. De bestuurder van de bestelwagen pleegde vluchtmisdrijf.

De hulpdiensten moesten ter plaatse komen en eens in het ziekenhuis in Kortrijk bleek dat het sleutelbeen van de Iraanse Parvaneh gebroken was. Door de kwalijke val is de huid op de schedel bovendien gebarsten. Ze heeft veel pijn.

Wat de zaken nog erger maakt, is dat de bestelwagen niet stopte nadat het ongeval was gebeurd. “Misschien heeft de bestuurder niets gezien of gemerkt, maar het is toch wel belangrijk dat de betreffende persoon wordt gevonden. Daarom is de politie ook een onderzoek gestart en kon een paar getuigen al horen.”

Nummerplaat ontbreekt

Aangezien het ongeval gebeurde rond 17.20 uur, konden de getuigen de politie weliswaar een en ander vertellen, maar er ontbreken nog gegevens. De firmanaam die op de bestelwagen vermeld stond, kon een getuige doorgeven, maar een nummerplaat ontbreekt bijvoorbeeld.

(AXV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie van vrijdag 17 januari.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier