Fietspad langs Oostendestraat tussen Beerst en Keiem wordt geasfalteerd

Redactie KW

Maandag 3 februari starten onderhoudswerken aan het fietspad richting Sint-Pieters-Kapelle op de N369 Oostendestraat tussen Beerst en Keiem.

De afdeling Wegen en Verkeer West-Vlaanderen voert werken uit op de N369 Oostendestraat vanaf het kruispunt met de Klierstraat in Beerst tot vlak voor het kruispunt met de Romboutstraat in Keiem en net voorbij het kruispunt met de Romboutstraat tot vlak voor het kruispunt met de Tervaetestraat in Keiem. Het bestaande betonnen fietspad in de richting van Sint-Pieters-Kapelle wordt volledig opgebroken en vernieuwd met asfaltverharding. Het fietspad in de richting van Diksmuide zal in een latere fase heraangelegd worden.

Tijdens de werken blijft doorgaand verkeer op de N369 mogelijk: in beide richtingen moet het verkeer op versmalde rijstroken rijden. Fietsers die richting Sint-Pieters-Kapelle rijden, worden ter hoogte van de werken op de rijweg geleid. Er geldt een snelheidsbeperking van 50 km per uur. Fietsers richting Diksmuide gebruiken het bestaande fietspad. De werken zullen 40 werkdagen in beslag nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier