Fietser reed zelf tegen tractor drugsboer volgens Parket

Redactie KW

Het Parket van Ieper is nog aan het onderzoeken of drugsboer Patrick Lagrou moedwillig zijn fietsende buur heeft proberen omver te rijden. Dat meldt het Parket. De fietser zou zelf achteraan tegen de tractor zijn gereden.

Het Laatste Nieuws berichtte vandaag dat Patrick Lagrou, bij wie eerder dit jaar een enorme cannabisplantage werd aangetroffen, moedwillig zijn buur heeft aangereden. Naar verluidt verdenkt hij zijn buur er van de politie te hebben getipt.

“Uit het eerste onderzoek blijkt dat de fietser niet werd aangereden door het landbouwvoertuig, bestuurd door Lagrou. De fietser Dehem zou zelf achteraan tegen het landbouwvoertuig met zaaicombinatie zijn ingereden, toen deze plots vertraagde”, meldt het Parket. “Gezien de beperkte afstand met de zaaicombinatie kon de fietser niet tijdig remmen waardoor de fietser met zijn voorwiel tegen de achterzijde van de tractor is terechtgekomen. Dit wordt bevestigd door de eigen verklaring van de fietser. Lagrou zelf ontkent de aanrijding te hebben veroorzaakt.”

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws West) van 9 oktober 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier