Fiets vermiste Frederic Coopman teruggevonden in Brugge

Redactie KW

Speurders hebben de fiets teruggevonden van Frederic Coopman. De fiets stond in een stalling in de buurt van de Coupure in Brugge. De vermiste student uit Oostkamp is al bijna twee weken vermist. De voorbije dagen is geregeld gezocht naar de student, die verdween na een nachtje stappen in Brugge.

Cel Vermiste Personen en de speurders hadden het zoeken op het water opgegeven, maar de fiets die de Brugse lokale politie gisteravond terugvond blijkt nu een nieuw aanknopingspunt. “Hij stond gewoon gestald, in de buurt van de Coupure. De fiets stond tegen een paaltje, vlakbij het pleintje waar het Mariekestandbeeld staat. Er hingen ook twee sloten aan maar hij was niet op slot,” zegt Alain Remue.

Duikers van de brandweer duiken nu weer in het water. Er is ook al een deel gescand, maar dat leverde voorlopig niets op.

Er wordt een nieuwe opsporingsbericht verspreid met de vraag of iemand de fiets elders heeft gezien, want het is nog niet zeker dat Frederic Coopman zelf de fiets er heeft achtergelaten. Speurders vragen ook nog tips over wie de muts en handschoenen heeft achtergelaten op een haag, en bovendien is de grote hoofdtelefoon van Frederic Coopman nog altijd zoek.

Wie tips heeft, kan die kwijt door 0800 30 300.

(JV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad.

Meer in het nieuws op Focus en WTV vanaf 18u00.

Fiets vermiste Frederic Coopman teruggevonden in Brugge

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier