Fiat voor Cactus Club in Brugge

Redactie KW

De bestendige deputatie heeft het ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Magdalenazaal’ goedgekeurd, op voorwaarde dat de nieuwe Cactus Club aanleunt bij de bestaande MaZ in Brugge

De deputatie heeft kennis genomen van de bezwaarschriften die geformuleerd werden tijdens het openbaar onderzoek en de petitie van ruim 1000 omwonenden en belanghebbenden. De deputatie is van oordeel dat het door de gemeenteraad van de stad Brugge goedgekeurde RUP niet noodzakelijk strijdig is met de oorspronkelijk vooropgestelde doelstellingen om bij de Magdalenazaal een uitbreiding te voorzien voor de Cactus-Club.

Aanleunend bij Magdalenazaal

Een nieuwe zaal aan de zijde van de ingang aan de Torhoutsesteenweg staat volgens de deputatie in schril contrast met het voorontwerp en het ontwerp. De deputatie suggereert dan ook het Brugs stadsbestuurr om, voor zover de zaal voor de Cactus op de site van het vroegere Edgard Desmedtstadion moet gebouwd worden, dit enkel en alleen te doen overeenkomstig de bepaling van het zuinig ruimtegebruik, onmiddellijk aanleunend bij de bestaande Magdalenazaal.

(SVK)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Brugsch Handelsblad). Bekijk ook het nieuws van Cactus op Focus vanaf 18u00

Fiat voor Cactus Club in Brugge

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier