‘Femke Fatale’ presenteert International Tattoo Convention

Redactie KW

Femke Verstraete uit Loppem presenteert op zaterdag 13 en zondag 14 november in Tour & Taxis in Brussel de International Brussels Tattoo Convention.

De 27-jarige Loppemse winkelbediende van de H&M in de Steenstraat in Brugge verzamelde al meer dan vijftig tattoos op haar lichaam en liet die in augustus met plezier zien aan onze lezers in de Zomerbabbel van het Brugsch Handelsblad. Femke, ook wel Femke Fatale genoemd, pronkte al op de cover van verschillende gerenommeerde tattoomagazines.

Nu heeft ze blijkbaar ook de aandacht getrokken van de organisatoren van de International Brussels Tattoo Convention. Die vindt op zaterdag 13 en zondag 14 november plaats in Tour en Taxis in Brussel en Femke werd gevraagd om de conventie te presenteren.

Op de Tattoo Convention in Brussel is Femke de host. „Ik mag de live bands en de burlesque dancers aankondigen”, zegt ze. „Ik mag ook de de tattoo contest aankondigen en prijzen uitdelen. Het wordt de max!”

Pervert

Haar tattoos en knappe looks leverden Femke al verschillende fotoshoots op, maar na de verschijning van de Zomerbabbel werd Femke benaderd door een pervert die zich uitgaf voor een journalist van P-Magazine. „Ik was zo blij dat ze een shoot wilden met mij”, zegt Femke. „We sms’ten met elkaar, alles verliep heel professioneel. Maar plots begon hij meer verleidelijke sms’jes te sturen. Ik was natuurlijk niet geïnteresseerd in hem, alleen in de shoot voor P-Magazine. Ik maakte hem dan ook duidelijk dat ik geen relatie wilde en al zeker niet geïnteresseerd was in one night stands.”

Uiteindelijk nam Femke contact op met een vriend met connecties bij het mannenblad, en die konden haar bevestigen dat de man niks met hen te maken had. „Ik heb hem daar toen mee geconfronteerd, maar hij beweerde dat hij ervoor gewerkt heeft en al mijn info doorspeelde. Hij had zogezegd alleen maar goede bedoelingen. Hij zei toen dat hij me met rust zou laten.”

(TV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Brugsch Handelsblad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier