Feestje Kevin en Mario zet Villa Vanthilt in Roeselare op z'n kop

11/08/11 om 09:22 - Bijgewerkt om 09:22

Kevin en Mario zijn gepasseerd in Villa Vanthilt en dat zullen ze geweten hebben. Een volgelopen Grote Markt, een afterparty met confettikanonnen en Marcel die mee een dansje plaatste. Dit wordt moeilijk overtrefbaar.

Oké, toegegeven. Kevin & Mario is pure opium voor het volk. Een marginaal duo waarbij elk cliché bevestigd wordt. Twee typetjes die enkele jaren geleden ontstaan zijn naar aanleiding van de Batjes en die maar één opdracht kennen: het volk vermaken op hun eigen bekende manier. Tijdens de Batjes, een feestje in de winter en vorige woensdag ook tijdens Villa Vanthilt.

Na een lange campagne via diverse sociale netwerksites werd het duo samen met de twee lieven, Shania en Kimberly, uitgenodigd bij Marcel. Oorspronkelijk zouden de twee een verkorte versie van hun hit 'Fjèstje bouwn' brengen maar na lang aandringen van, opnieuw, de trouwe fans mocht het liedje toch bijna helemaal gebracht worden. Meer nog: beide heren kregen na afloop het podium ter beschikking voor een afterparty.

Na een gesmaakt optreden van School is Cool was het de beurt aan Kevin & Mario is Cool. De Grote Markt ging uit z'n dak op de drie hits en eigen versies van Barbra Streisand en Nein Mann.

De productie en aanwezige gasten keken van op het dak van de Villa toe. Met grote verbazing want hetgeen voor hun ogen afspeelde hadden ze ongetwijfeld nog maar zelden gezien. Kleurrijke figuren, een bomvolle Grote Markt en massa's ambiance met alles erop en eraan. En dat allemaal voor twee marginalen. "Wieder zin Kevin en Mario", geen mens die daar sinds woensdag nog aan twijfelt.

Was je er zelf bij? Heb je leuke foto's? Stuur ze dan gerust op naar nieuws@kw.be en misschien plaatsen we ze dan wel op onze site.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.