Feestelijke opening van nieuwe technologieklas

In de school voor Bijzonder Lager Onderwijs De Boomgaard in Assebroek is de eerste schooldag een feest geworden. Na maanden van labeur is de nieuwe technologieklas er officieel in gebruik genomen.
Redactie KW

In de school voor Bijzonder Lager Onderwijs De Boomgaard in Assebroek is de eerste schooldag een feest geworden. Na maanden van labeur is de nieuwe technologieklas er officieel in gebruik genomen. De Boomgaard in Brugge is een school voor kinderen die wat moeilijker leren en in het gewone onderwijs vastlopen op wiskunde of taal. Het atelierwerk in de technoklas is voor hen een echte opsteker.

Ouders, leerkrachten en leerlingen sloegen de handen in elkaar voor de bouw van het bijzondere technologielokaal.

“Het voordeel van ons technochalet is dat die nu volledig apart staat. Tussen het trapveld en de dierenhokken. We kunnen hier volop lawaai maken, kloppen, boren, zagen. We hebben ook een labohoekje”, zegt Koen Hallaert, Vakleerkracht Technologie in De Boomgaard.

In het Bijzonder Lager Onderwijs van De Boomgaard was er de hele namiddag feest bij het nieuwe chalet. Het technochalet is gefinancierd met sponsorgeld en de prijs ‘Droom je school’ van het tijdschrift Klasse. (Focus-WTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier