Familiehulp zoekt 40 poetsmannen en -vrouwen

Redactie KW

Familiehulp is dringend op zoek naar minimum 40 nieuwe huishoudhulpen in de provincie West-Vlaanderen. Het gaat om poetsmannen en poetsvrouwen voor de dienstverlening in het kader van de dienstencheques.

Sinds het systeem van de dienstencheques is ingevoerd, heeft Familiehulp een aparte afdeling opgericht onder de naam PIT (Professioneel in Thuisondersteuning). In 8 jaar tijd groeide die divisie in Vlaanderen uit tot een van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. PIT telt bijna 3.000 medewerkers en helpt ongeveer 25.000 klanten. Het feit dat Familiehulp al meer dan 60 jaar in de thuiszorg actief is, boezemt blijkbaar vertrouwen in. De keerzijde van de medaille is dat PIT de vraag nauwelijks aankan. Op dit ogenblik zoekt PIT meer dan 300 huishoudhulpen. Vooral in de regio’s Brugge, Oostende en de Kortrijk is het moeilijk om nieuwe huishoudhulpen aan te trekken. Familiehulp zoekt betrouwbare mensen die graag huishoudelijk werk doen (poetsen, was en strijk, maaltijden bereiden, klein naaiwerk….). Een diploma is niet vereist.

Familiehulp voert een diversiteitbeleid en biedt kansen aan allochtonen. Ook mannen zijn welkom voor dit traditioneel vrouwelijk beroep. Daarnaast krijgen veertigers en vijftigers alle kansen om aan de slag te gaan. Geïnteresseerde kandidaat-huishoudhulpen kunnen contact opnemen via 078/15 00 45 of via , zie ook

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier