Waregemnaars Trees en Romain vieren gouden jubileum

Trees en Romain vieren hun gouden huwelijksjubileum. © HDV
Redactie KW

Romain Mestdag en Trees Dejaeger, die aan de Roger Vansteenbruggestraat wonen, werden in het stadhuis gehuldigd voor hun gouden huwelijksjubileum.

Romain is een rasechte Waregemnaar. Hij werd er geboren op 9 augustus 1944 en liep er ook de lagere school. Daarna volgde hij zes jaar mechanica in het VTI in Waregem en één specialisatiejaar in Kortrijk. Daarna kon Romain meteen aan de slag bij garage Ghistelinck in eigen stad. Daar is hij zijn volledige loopbaan gebleven. Gedurende 39 jaar heeft hij maar voor één baas gewerkt.

Romain vindt het fijn om naar de voetbaltrainingen van SV Zulte Waregem te gaan kijken, waar hij met de andere supporters een babbeltje kan slaan. Samen met Thérèse een fietstochtje- en een terrasje doen en niet te vergeten, samen zijn met familie en vrienden.

Vijf meisjes

Trees werd als Thérèse Dejaeger geboren op 10 maart 1947 in Waregem. Ze groeide op in een gezin met vijf meisjes. Zij liep school in de Keukeldam in Waregem, van haar 2,5 jaar tot haar 16de. Daarna begon Trees te werken bij de firma Ballière en stond ze in voor het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Trees maakt graag een fietstochtje en doet graag een terrasje. Ze genieten van reizen naar Mallorca, Griekenland, Frankrijk, Oostenrijk en de zee.

Romain en Trees huwden op 18 april 1968 in Waregem. Ze kregen twee kinderen: Pascal, die gehuwd is met Chantal Devos en Eveline die gehuwd is met Filip Debels. Beiden wonen in Anzegem. Ze hebben drie kleinkinderen: Emilie en Pauline Mestdag en Marie-Elise Debels. (YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier