Torhout moet afscheid nemen van Marie-Louise Tack

© Foto JS
Redactie KW

Marie-Louise Tack is op 81-jarige leeftijd in het AZ West in Veurne overleden. Ze werd in Ardooie geboren en was de weduwe van Leon Van Colen, die in 2005 gestorven is.

Ze heeft jarenlang in de Komeetstraat gewoond. Ze was huisvrouw en had de handen vol met haar kroostrijke gezin van zeven zonen: Durand (getrouwd met Marijke Volcke), Marnix (getrouwd met Marina Despeghel), Franky (getrouwd met Veronique Persyn), Kris (getrouwd met Anita Cool), Rudy (getrouwd met Ellen Vandeputte), Kurt (getrouwd met Sandra Vermote) en Boudewijn (getrouwd met Marleen Vandenbulcke). Ze laat vijftien kleinkinderen na: Davy, Kelly, Kimberly, Jurgen, Björn, Annelien, Timothy, Matthias, Yune, Keanu, Dimas, Illiano, Eveline, Ruben en Iben.

Er zijn ook negen achterkleinkinderen. Haar man Leon was in vervlogen jaren gepassioneerd door carnaval en werd in 1995 carnavalsprins van België bij de derde leeftijd. Marie-Louise en haar man gingen ook graag met vrienden naar wielerwedstrijden kijken. De plechtige uitvaartdienst had plaats op dinsdag 20 maart in het uitvaartcentrum Feryn in Lichtervelde.

(JS-Begr. Feryn)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier