Tieltenaar Daniël Dezutter overleed op 69-jarige leeftijd

Redactie KW

In AZ Delta, campus Heilig Hartziekenhuis, in Roeselare is op maandag 12 februari Daniël Dezutter overleden.

Daniël werd in Tielt geboren op 11 april 1948 en was de echtgenoot van Christianne De Witte. Het koppel woonde sinds enkele jaren aan de Mgr. Van Hovestraat. Daniël was vroeger zelfstandig timmerman, een job die hij bijzonder graag uitoefende. Hij had een eigen zaak aan de Pattynstraat in Pittem. Tien jaar geleden onderging hij een niertransplantatie en moest hij stoppen met werken. Hij reed vroeger graag met de fiets en was heel sociaal ingesteld. Daniël hield ook van vogels, vinken en kaarten. Hij was ook lid van de Vriendenkring van Nierpatiënten van Roeselare.

Sinds een aantal maanden volgde echter de ene na de andere ziekenhuisopname. In het AZ Delta is Daniël maandag rustig ingeslapen. Hij was de vader van twee kinderen: Nancy (getrouwd met Peter Vanderbeke) en Gerdy (getrouwd met Isabelle Demon). Hij was de grootvader van drie kleinkinderen.

De uitvaartdienst heeft plaats op vrijdag 16 februari om 12 uur in de aula van het funerarium Viaene-Vinckier, gevolgd door de crematie en de plaatsing van de urne op het urnenveld op de stedelijke begraafplaats van Tielt.

(Uitvrt. Viaene-Vinckier)