Remi Van Eenooge uit Tielt is niet meer

Redactie KW

Remi Van Eenooge is overleden in het AZ Delta, campus Westlaan in Roeselare, op vrijdag 3 augustus en dit na een opname van drie weken. Hij werd geboren op 6 januari 1937 en was dus 81 jaar. Hij was de echtgenoot van Maria Van De Wege en woonde in de Stedemolenstraat in Tielt.

Tijdens zijn loopbaan was hij meubelmaker. Remi was een sportief persoon. Vroeger was hij een echte voetbalfan en ging hij vaak naar matchen kijken. Zijn kinderen speelden voetbal en hij supporterde graag mee. Naast het voetbal ging hij vaak wandelen om te genieten van de mooie natuur. Remi had drie zonen: Eddy (Sabine Heggermont), Rudi (Katrien Vanderplaetse) en Ronny (Katrien Dumoulin). Hij was grootvader van zeven kleinkinderen en daarvan zijn er twee overleden. Hij was ook overgrootvader van twee achterkleinkinderen.

De uitvaartliturgie zal plaatsvinden in de Sint-Jozefskerk langs de Oude Pittemstraat in Tielt op zaterdag 11 augustus om 10.30 uur. Na de liturgie volgt de plaatsing in de familiegrafkelder op het stedelijk kerkhof. (NS/Uitvrt. Dhondt & Bockelandt)