Mariette De Kée overleed onverwacht thuis in Aarsele

Redactie KW

Mariette De Kée is thuis onverwacht overleden op maandag 2 april. Ze werd geboren in Aarsele op 3 september 1936 en was de weduwe van Frans Debie, die in 2013 overleed. Mariette woonde in de Appelstraat in Aarsele.

Tijdens haar levensjaren was ze altijd druk in de weer. Ze was huisvrouw en zorgde ervoor dat alles prima verliep. Ze was een heel behulpzaam iemand en begaan met haar medemens. Tijdens de winterperiode zag je haar vaak met breinaald en wol. In de zomer vertoefde ze liefst buiten in haar bloementuin. Ze verzorgde zelf haar bloemen en werkte graag in de tuin.

Mariette was moeder van twee kinderen: Geert (Christine Hertoge) en Katty. Ze was meme van vier kleinkinderen. Ze had een zus Georgette en haar broer Gabriel is al overleden.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden in het uitvaartcentrum Dhondt & Bockelandt, Stationstraat 103 in Tielt, op vrijdag 6 april om 12 uur en wordt gevolgd door de crematie en de bijzetting in de urnenkelder op het kerkhof van Aarsele. (NS/Uitvrt. Dhondt & Bockelandt)