Josetta Van Quaethem uit Aarsele is overleden

Redactie KW

Josette verbleef twee en een half jaar in het wzc. Voordien woonde ze op een hoeve in de Leiestraat in Deinze en tijdens haar loopbaan runde ze een boerderij met haar echtgenoot in Aarsele.

Josetta was een heel sociaal en menslievend persoon. Haar deur stond voor iedereen open en ze bracht veel warmte onder haar medemensen. Ze was lid van twee verenigingen: Okra en Samana. Haar hobby’s waren in haar bloementuin werken en de bloemen en planten verzorgen. Josetta was een echt natuurmens. Ze genoot van de kleine eenvoudige dingen en was een heel dankbaar persoon. In alle eenvoud was ze verbonden met de natuur.

Daarnaast was ze een echt familiemens en ze was zo tevreden toen er haar iemand een bezoekje bracht. De koffie en een gebakje stonden nooit ver weg. Ze was moeder van vier kinderen. Daniël (Rosette Van Parijs), Monique (Erwin Minjauw), Frank (Mieke Vierstraete) en Geneviève, die overleden is. Ze was trotse grootmoeder van vier kleinkinderen en overgrootmoeder van zeven achterkleinkinderen.

De plechtige uitvaartdienst vindt plaats in de Sint-Martinuskerk in Aarsele op woensdag 28 maart om 10.30 uur. Josetta vindt haar laatste rustplaats op de begraafplaats in Aarsele. (NS/Uitvrt. J. Verbeke)