Janny Bruneel is overleden

Redactie KW

In het woonzorgcentrum Ter Deeve in Meulebeke is op vrijdag 16 maart Janny Bruneel overleden. Janny werd geboren in Tielt op 15 februari 1938 en was de echtgenoot van Roger Sanctorum.

Janny en Roger woonden vroeger in de Oude Pittemstraat in Tielt en sinds twee jaar en een maand verbleef Janny in het woonzorgcentrum Ter Deeve in Meulebeke. Janny had het goed in het wzc. Haar echtgenoot Roger bracht haar iedere namiddag een bezoek. Janny kwam graag onder de mensen en had graag veel volk rondom haar. Ze was een heel zorgzaam type en was begaan met haar medemens. Ze klaagde nooit en probeerde van iedere dag te genieten.

Don Bosco

Janny kwam uit een groot gezin en was de jongste van elf kinderen. Daar leerde ze het huishouden doen. Later werd ze huisvrouw en ze ging tijdens de week af en toe poetsen in de lagere jongensschool Don Bosco in Tielt. Ze was moeder van vier kinderen: Marijke (wijlen Luc De Witte), Johan, Dirk (Ann Vandenbussche) en Mia (Paul Vermeire). Haar familie telde zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. In september wordt het vierde achterkleinkindje verwacht.

De eucharistieviering vindt plaats op donderdag 22 maart om 10 uur in de Sint-Jozefskerk in Tielt rond de asurne. Daarna volgt de plaatsing van de urne in het urnenveld op de stedelijke begraafplaats in Tielt.

(NS/uitvrt. Viaene-Vinckier)