Goud voor Luc en Magda

© MVW
Redactie KW

Luc Cappon en Magda Baert, die aan de Zavelberg wonen, werden in het stadhuis ontvangen ter gelegenheid van hun gouden huwelijksjubileum. Luc en Magda trouwden op 20 juni 1968 in Waregem.

Luc Cappon werd geboren op 15 november 1941 in Sint-Baafs-Vijve. Hij behaalde het diploma van machineschrift aan het Instituut Dactylographique de Belgique in Brussel en het diploma van onderwijzer in de Sint-Thomasnormaalschool in Brussel.

Hij behaalde eveneens het Brevet van Beroepsbekwaamheid aan het Ministerie van Verkeerswezen – Dienst voor het Rijbewijs en het Brevet II (instructeur praktijk) en Brevet III (instructeur theorie). Hij startte zijn beroepsloopbaan in het V. G. L. S. in Oostrozebeke in het eerste leerjaar op 1 september 1960. Van 1962 tot 1995 gaf hij les aan en het V. G. L. S. Stationsstraat in Waregem.

Hij was daarnaast instructeur en directeur van de Autorijschool Jeugdcentrum van 1971 tot 1985. Op 1 september 1995 is Luc welverdiend met pensioen gegaan.

KSV Waregem

Luc was secretaris van biljartclub De Lustige Pekkers – Vijve en was bij KSV Waregem actief als scheidsrechter KBVB. Nu is hij lid van de Geschied- en heemkundige kring De Gaverstreke en voorzitter van de vzw de Vriendenkring Nierpatiënten Kortrijk.

Magda Baert werd geboren op 30 april 1945 in Waregem.

Zij werkte als verpleegkundige in de kliniek O.. L. V. van Lourdes in Waregem van 16 augustus 1967 tot 22 juni 1969. Daarnaast zorgde Magda voor het huishouden. Op 1 mei 2010 is Magda met pensioen gegaan.

Magda was lid van zangkoor Gavergalm in Waregem.

Het gezin werd uitgebreid met vier kinderen Tom, Els, Leentje en Lode. Ondertussen zijn er al vijf kleinkinderen Nobel, Edel, Tiffany, Maud en Emma. (YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier