Eric Spiessens op 71-jarige leeftijd overleden

Redactie KW

Na een slepende ziekte is Eric Spiessens op zaterdag 12 augustus rustig ingeslapen in Kortrijk. Hij werd 71 jaar.

Na een slepende ziekte is Eric Spiessens op zaterdag 12 augustus rustig ingeslapen in Kortrijk. Eric werd geboren in Tielt, waar hij tot op zijn zeven jaar woonde. Daarna verhuisde hij met zijn gezin naar Sint-Katharina in Kuurne.

Eric was de echtgenoot van Jenny Moreel en woonde in de Heirweg in Kortrijk. Hij heeft gewerkt bij Mewaf als metaalbewerker en kon daar ook met pensioen gaan.

Eric was een grote vinkenliefhebber en was lid van vinkenmaatschappij De Congozangers. Hij is ook altijd heel sportief geweest en fietste en liep graag. Lopen deed hij zelfs nog in competitie. Het sporten moest hij stoppen wegens zijn ziekte.

De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 19 augustus om 10 uur in de Sint-Godelievekerk, Watermolenwal in Heule.

(EDB – Begrafenissen Bloyart, Kortrijk)

Eric werd geboren in Tielt, waar hij tot op zijn zeven jaar woonde. Daarna verhuisde hij met zijn gezin naar Sint-Katharina in Kuurne. Hij was de echtgenoot van Jenny Moreel en woonde in de Heirweg in Kortrijk. Eric werkte Mewaf als metaalbewerker en kon daar ook met pensioen gaan.

Eric was een groot vinkenliefhebber en was lid van vinkenmaatschappij De Congozangers. Hij is ook altijd heel sportief geweest en fietste en liep graag. Lopen deed hij zelfs een tijdlang in competitie. Het sporten moest hij stoppen wegens zijn ziekte.

De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 19 augustus om 10 uur in de Sint-Godelievekerk, Watermolenwal in Heule.

(EDB – Begrafenissen Bloyart, Kortrijk)