Clara Strobbe uit Dentergem is overleden in Tielt

Redactie KW

In het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt is op zaterdag 24 maart Clara Strobbe na een spoedopname plots overleden. Clara werd geboren op 8 november 1922 in Aarsele en was de weduwe van Roger Vansteenbrugge.

Het koppel woonde in de Meulebekesteenweg in Dentergem. Tijdens haar loopbaan was ze textielarbeidster. Sinds twee en een half jaar verbleef Clara in een serviceflat Adagio langs de Kortrijkstraat in Tielt. Daar werd ze goed verzorgd en Clara was het zonnetje in huis. Ze beleefde tal van mooie momenten tijdens haar verblijf in de serviceflat. Het was een heel dankbaar iemand die je nooit hoorde klagen en van het leven genoot. Ze genoot met volle teugen van de vele bezoekjes die ze kreeg van haar kinderen, familieleden en vrienden. Enkele van haar achterkleinkinderen bezochten haar dagelijks.

Clara was de moeder van twee kinderen: Irisse die overleden is (wijlen Gilbert Dinneweth) en Rhaïs (Romain Maes). Ze was grootmoeder van vier kleinkinderen en overgrootmoeder van zeven achterkleinkinderen.

De uitvaartdienst vindt plaats in de aula van het funerarium Viaene-Vinckier (Pittemsesteenweg) op donderdag 29 maart om 10.15 uur. Daarna volgt de bijzetting in de grafkelder op de begraafplaats van Dentergem.

(NS/Uitvrt. Viaene- Vinckier)