Camille Lannoo uit Tielt is overleden

Redactie KW

In het Sint-Andriesziekenhuis is na een opname van een kleine week op zondag 28 januari Camille Lannoo overleden. Hij was de echtgenoot van Andréa Vroman. Het koppel woonde op ‘t Kamp.

Camille werd in Tielt geboren op 12 april 1925 in een gezin met 12 kinderen: 5 zussen en 7 broers. Camille ging naar de voormalige Liefdeschool, gelegen aan de Wingensesteenweg. Nadien werkte hij bij landbouwers in het omliggende en dat bracht hem geluk bij, want hij werd tijdens de bezettingsjaren niet opgeëist. Hij was ook vrijgesteld van militaire dienst later. Na de oorlog werkte hij voor verschillende firma’s, onder meer als bouwvakker. Op de leeftijd van 58 jaar kon hij met brugpensioen. In zijn vrije tijd legde hij graag een kaartje. Hij was lid van de kaartclub van Sint-Paulus. Verder hield hij van tuinieren en het kweken van groenten in zijn moestuin.

Camille was de vader van twee kinderen: wijlen Geert (partner van Marie-Rose Vanclooster, As) en Eric (partner van Nadine Lannoo, Kanegem). Hij was de grootvader van een kleinkind Mats, die zijn oogappel was. De uitvaart vindt plaats op zaterdag 3 februari om 11 uur in de aula van het funerarium Viaene-Vinckier (Pittemsesteenweg), gevolgd door de plaatsing van de urne op het urnenveld op de stedelijke begraafplaats van Tielt.

(Uitvrt. Viaene-Vinckier)