Briljanten huwelijksjubileum voor Torhoutenaren Marcel Govaere en Alice Clauw

© Foto JS
Redactie KW

In restaurant Villa Kruiscalsyde in Pittem hebben Marcel Govaere en Alice Clauw uit de Steenstraat hun 65ste huwelijksverjaardag gevierd.

Marcel woont nog op dezelfde plaats in Wijnendale waar hij op 1 januari 1931 geboren werd. Alice is uit Torhout afkomstig en werd op 23 oktober 1930 geboren. Ze trouwden in die stad op 16 mei 1953 en kregen drie kinderen: Gerda, Dorine en Ann. Er zijn vier kleinkinderen Sofie, Eva, Katrien en Annelies en vier achterkleinkinderen Sam, Lisa, Axelle en Eden, die pas een maand geleden geboren werd.

Marcel is eerst in dienst geweest van een onderneming in wegwerkzaamheden en heeft vervolgens meer dan 30 jaar bij het carrosseriebedrijf Anseeuw in Ichtegem gewerkt, na verloop van tijd gespecialiseerd in de fabricage van marktwagens. In 1989 is hij met pensioen gegaan. In zijn vrije tijd houdt hij van tuinieren in zijn moestuin en serre. Alice is naaister geweest en heeft heel wat mooie kleding gemaakt. Nu borduurt ze nog graag en verzorgt de bloemen in de tuin. Ook lezen is haar hobby. De stadsafvaardiging kwam het briljanten echtpaar de traditionele geschenken uitreiken: een telegram en een medaille van het koningspaar, bloemen en een Torhoutbon ter waarde van 100 euro. (Foto JS)