Anna Bockaert uit Tielt is overleden

Redactie KW

In het woonzorgcentrum Deken Darras in Tielt is Anna Bockaert op zaterdag 7 april overleden. Anna werd geboren in Bellem op 15 april 1930. Ze was de echtgenote van wijlen Julien Van de Walle die in 1972 overleed. Het koppel woonde in de Feestewegel in Tielt en sinds een jaar verbleef Anna in het wzc Deken Darras.

Anna was huisvrouw en een heel zelfstandige vrouw. Haar echtgenoot overleed toen ze 42 jaar oud was. Ze deed er alles aan om haar twee kinderen, die toen de leeftijd van 10 en 17 jaar hadden, voldoende kansen te geven op studiegebied. Ze was een bezorgde moeder en tevens een echte doorzetter. Daarnaast was ze actief bij de parochieraad in haar stad. Anna was een heel geliefde en knappe dame. In het woonzorgcentrum had ze het volledig naar haar zin. Ze bloeide er open en genoot met volle teugen van de medebewoners rondom haar. Ze nam graag deel aan de verschillende activiteiten en was een echte mensenvriend.

Sinds korte tijd kreeg ze wat gezondheidsproblemen en ze stierf enkele dagen voor haar 88ste verjaardag. Anna was mama van twee zonen: Rudy (Mia Buyse) en Chris (Trees Schaumont). Ze had vier kleinkinderen en vier achterkleinkinderen.

De uitvaartliturgie zal plaatsvinden in de Sint-Jozefskerk, Oude Pittemstraat in Tielt, op vrijdag 13 april om 10.30 uur. Daarna volgt de crematie en de asverstrooiing op het stedelijk kerkhof in Tielt. (NS/Uitvrt. Dhondt & Bockelandt)