Erotische winkel N-Insight in Ieper opent op Allerheiligen

Redactie KW

Een ‘molletje’ is, zo leren we, een vibrator die je kan meenemen in bad of onder de douche. Het kleine neusje schenkt je veel genot, want het diertje weet precies waar het naartoe wil. Voor wie niet helemaal kan volgen, is er goed nieuws. Op maandag 1 november opent N-Insight in de Diksmuidsestraat 81 de deuren. Daar liggen dergelijke speeltjes in de rekken.

N-Insight wordt uitgebaat door David Vanoverschelde (34) en zijn vrouw Sakina Vandecasteele (28). „We zijn beiden afkomstig van Ieper maar wonen in Nieuwkerke”, vertelt David. „Ik was onder meer arbeider en fabriekswerker maar speelde al paar jaar met het idee om een eroticawinkel te openen.” Sakina was tot een jaar geleden verantwoordelijke voor de Bank van de Post in Ieper tot ze met ziekteverlof ging. N-Insight wil absoluut geen ordinaire seksshop zijn.

David : „We zijn een erotische winkel met een warme en huiselijke sfeer.”

De erotische winkel wordt een unicum in de streek. „We moeten niet hypocriet doen”, aldus David. „Iedereen heeft wel dergelijke speeltjes in huis, daar is niets belachelijks aan. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen, ook op seksueel vlak en daar willen we met N-Insight aan beantwoorden.”

(dvdb)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West) van vrijdag 29 oktober 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier