Emmanuel Vansteelandt heeft een vipbus van 400.000 euro

Redactie KW

“Ik wil de meest chique bus van België.” Met deze woorden stapte Emmanuel Vansteelandt naar het busconstructiebedrijf Van Hool. Vandaag, een half jaar later, mag hij zich eigenaar noemen van de meest luxueuze bus van het land. Wij reisden een dagje met hem mee naar de champagnestreek en genoten van een luxe vipbehandeling.

Emmanuel Vansteelandt (35) van het Bellegemse Busbedrijf Demuynck-Vansteelandt staat niet alleen bekend als een ambitieuze zakenman, maar ook als de man die telkens met iets exclusiefs uitpakt. Emmanuel deinst voor niets terug, hij gaat zijn jongensdromen achterna en een van zijn dromen ging zonet in vervulling. Busconstructiebedrijf Van Hool leverde hem vorige week de meest exclusieve bus van het land en daar had het busbedrijf Demuynck-Vansteelandt 400.000 euro voor over.

Zeven flatscreens

Emmanuel glimt van trots als hij vol enthousiasme een rondleiding geeft in zijn Vip Coach. In de 14 meter lange bus zijn inbegrepen : 41 lederen fauteuils, zeven tafels, een zithoek voor tien personen die dienst kan doen als vergaderruimte, individuele audio- en videobediening met hoofdtelefoonaansluitingen, zeven flatscreen tv’s, stopcontacten met 220V aan alle zitplaatsen, een champagnebar en een keukenblok. In het koffergedeelte onderaan de bus werd nog een extra koelruimte en diepvries geplaatst.

Al verscheidene reservaties

Van de meer dan 50 bussen die het bedrijf Demuynck-Vansteelandt telt, is de vipbus vanaf nu het paradepaardje. En niettegenstaande dit de meest exclusieve bus van België is, vallen de prijzen heel goed mee. Er zijn al verschillende reservaties, zoals de E3 Prijs, De Ronde van Vlaanderen en een huwelijkstrip.” …

(MD voor kw.be)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Kortrijks Handelsblad) van vrijdag 19 maart 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier