Elke Sockeel, kandidate Miss West-Vlaanderen, verwacht een toffe zomer

Redactie KW

Elke Sockeel neemt deel aan de verkiezing van Miss West-Vlaanderen en daarmee meteen ook aan de West-Vlaamse preselectie voor de verkiezing van Miss België. „Ik denk dat ik redelijk sterk in mijn schoenen sta”, zegt Elke. „Ik verwacht dat het een toffe zomer wordt.”

Naast Chiro, tennis en fitness heb je er nu een hobby bij die de komende weken en maanden veel tijd zal opslorpen.

„Deze zomer wordt het inderdaad heel druk, ik zal voor Miss West-Vlaanderen veel tijd moeten vrijmaken. Maar het komt wel goed : ik ben bijna afgestudeerd; het wordt ook mijn laatste jaar Chiro, dus ik heb de hele zomer om me te focussen op Miss West-Vlaanderen en daarvoor campagne te voeren.”

Is een deelname aan een missverkiezing iets waarvan je al lang droomde ?

„Niet echt, eigenlijk. Wel heb ik Miss België altijd al gevolgd. Elk jaar keek ik naar de finale. Ik zag mezelf nooit effectief mee doen. Tot enkele weken geleden. Ik heb me net op de laatste dag vóór de preselecties ingeschreven en heb er dus niet echt veel over nagedacht. Ik verwacht wel dat het een toffe zomer wordt : vele nieuwe mensen leren kennen, vele feestjes, uitstappen, …”

Wat staat er jou nu concreet te wachten ?

„Een heel drukke agenda. Administratief ben ik een redelijke ramp, (lacht), dus ik zal mijn best moeten doen om mijn agenda goed te beheren. Op het programma staan alvast enkele verplichte actes de presence doorheen de zomer. Ik heb ook al aan vrienden en kennissen gevraagd waar ik campagne mag voeren. Ook ben ik van plan om de komende maanden enkele festivals en feesten te doen… Ik ga niet op reis, maar wel in juli op kamp met de Chiro – mijn laatste kamp.” …

(TVDAB)

Het hele interview in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws Kust) van vrijdag 18 juni 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier