Elise Jespers krijgt massa royaltyfoto’s na oproep

Redactie KW

Royaltywatcher Elise Jespers is een gelukkige vrouw. Elise verloor door een computercrash tal van foto’s van gekroonde hoofden in binnen- en buitenland. Dankzij een oproep in onze krant is dit verlies voor een deel goedgemaakt.

Elise Jespers verloor door een computercrash nagenoeg 10.000 royaltyfoto’s die ze zelf had genomen in binnen- en buitenland. Dat slechte nieuws kreeg ze uitgerekend toen ze foto’s aan het nemen was van het bezoek van de prinsen Filip van België en Albert Van Monaco in Oostende midden juni. In onze krant deed zij een oproep aan alle lezers om haar zo veel mogelijk foto’s van het koningshuis door te sturen. Op die oproep werd massaal gereageerd.

Regelmatig back-ups

„Ik heb meer dan 2.000 foto’s gekregen. Van Geert Depuydt uit Ardooie kreeg ik meer dan 1000 foto’s, van Piet Kesteloot uit Harelbeke 315 en van Raf Herremans uit Antwerpen 150. Sommige mensen hebben mij cd-roms opgestuurd waar héél veel foto’s opstaan en er werden er mij nog beloofd, nog eens zo’n 1.000 op cd-roms. Ik heb iedereen persoonlijk bedankt”, laat een dolgelukkige Elise weten.

Via via kreeg ze ook reacties van buiten de provincie. „Ook VTM van het programma Royalty heeft er mij beloofd. Een dikke merci aan De Zeewacht”, aldus Elise, die nu een externe harde schijf heeft gekocht en regelmatig back-ups maakt. „Ik speel voortaan op veilig en zet voortaan al mijn nieuwe foto’s op cd-rom. Ook van veel mensen die geen royaltyfoto’s verzamelen, kreeg ik reacties. Door het lezen van mijn verhaal zijn ze ook begonnen met hun foto’s op cd-roms te branden !”

(GSD)

Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier