Elf nieuwe West-Vlaamse ambassadeurs ‘Ondernemen. Het zit ons.’

Redactie KW

Elf West-Vlaamse bedrijven krijgen tijdens de Algemene Informatievergadering van de POM West-Vlaanderen op 4 mei de titel van ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’. Ze scharen zich volmondig achter de slogan ‘Ondernemen. Het zit in ons.’ Een slogan die de ambitie van de Provincie verwoordt om West-Vlaanderen verder uit te bouwen tot een topregio op het vlak van ondernemen. Zij sluiten zich daarbij aan bij 34 andere West-Vlaamse bedrijven die eind vorig jaar al het ambassadeurslabel ontvingen.

Label

Deze bedrijven zullen in de toekomst het label van ‘West-Vlaamse ambassadeur ondernemen’ meedragen in hun communicatie op websites, nieuwsbrieven en events. Bovendien engageren ze zich om samen met de Provincie te werken aan de verdere uitbouw van het ‘merk’ West-Vlaanderen en willen ze een rol spelen in de netwerken die de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM West-Vlaanderen) opzet rond thema’s als duurzaamheid, innovatie, internationalisering en bevorderen ondernemerschap.

Lijst

De 11 nieuwe West-Vlaamse ambassadeurs zijn: Alpro uit Wevelgem, Arcotec uit Brugge, Betafence uit Zwevegem, Concordia Textiles uit Waregem, Degels Metal uit Ieper, OptimaT uit Lichtervelde, Paneltim uit Lichtervelde, Renson uit Waregem, Pidy uit Ieper, Vanden Broele uit Brugge en MyMachine uit Kortrijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier