Eerste namen Dranouter 2011 bekend

Redactie KW

De eerste namen zijn bekend van het 37ste festival van Dranouter in augustus. Dranouter pakt uit met een mix van stijlen met internationale en nationale toppers. Op de affiche staan onder meer Ben Harper, Salvatore Adamo, The Magic Numbers, Grant Lee Buffalo, Zjef Vanuytsel en An Pierlé.

Dranouter pakt in 2011 ook uit met een uitgebreide aanloopdag op donderdag, waardoor het festival weer 4 dagen zal tellen. Het festival start dus op donderdag 4 augustus en loopt tot en met zondag 7 augustus op het gekende festivalterrein te Dranouter. Dit jaar zijn er op algemeen verzoek weer tweedaagse tickets beschikbaar voor vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag. Daarnaast uiteraard dagtickets en 3-daagse of 4-daagse tickets. Dranouter Festival, van 4 tot en met 7 augustus dit jaar, heeft al een stukje van zijn programma bekendgemaakt.

Adamo op festival

“Veelbelovend” is het eerste woord dat ons door het hoofd spookte toen we de namen zagen. De bekendste zijn : Ben Harper, The Magic Numbers, Rodrigo y Gabriela, Salvatore Adamo (voor de eerste keer op een Vlaams zomerfestival !), Grant Lee Buffalo (terug van twaalf jaar weggeweest), Zjef Vanuytsel, I Am Kloot, An Pierlé and the White Velvet en Adrian Edmondson and the Bad Shepperds. Edmondson kan u kennen als acteur uit legendarische humorreeksen zoals ‘Bottom’ en ‘The Young Ones’.

(BS/Mico)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier