Eerste Miss Creepy verkiezing zoekt griezelige gezichten

Redactie KW

Op zaterdag 10 april wordt Miss Creepy georganiseerd, een missverkiezing met de focus op fotografie. “Het is een verkiezing waar leeftijd en uiterlijk geen rol spelen. Niet de mooiste maar wel de meest angstaanjagende gaat met de hoofdprijs naar huis”, aldus organisator Gino Vercruysse.

De Miss Creepy verkiezing keert zich tegen de verkiezingen waar bloedmooie vrouwen de show stelen. „Miss Creepy is geen missverkiezing zoals iedereen die kent. Onze opvatting over schoonheid is anders. De titel van de verkiezing zegt het zelf, het ziet er allemaal nogal creepy uit. Wij kiezen de mooiste foto’s, waar de lelijkste vrouwen op pronken. Bij ons geldt de regel: hoe lelijker ze eruit zien op beeld, hoe beter.

Bekend volk

„In de jury zetelen topfotografe Cindy Frey, Mike Tattoo, hoofdredacteur van Snoecks Geert Stadeus, Belgisch beste karikaturist Nesten en medewerker van EDB Produktiegroep Djamel De Maesschalck. De deuren openen om 18.30 uur en vanaf 20.15 uur kan iedereen een live bodypaint bewonderen. Er zijn ook optredens van enkele coverbands en Michael Jackson-imitator Emmanuel De Reyghere.

(NV)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Kortrijks Handelsblad) van vrijdag 9 april 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier