Eerste kok en sommelier van België verkozen in Brugge

05/11/12 om 15:36 - Bijgewerkt om 15:36

Bron: Kw

In de Brugse Hotel - en Toerismeschool Spermalie zijn de eerste kok en eerste sommelier van België gekozen. Dat gebeurde tijdens de Prosper Montagnéwedstrijd. Deze culinaire topwedstrijd voor professionele koks en wijnproevers bestaat 60 jaar en wil de verschillende aspecten van Belgische klassieke gastronomie promoten.

De finalisten stonden vanmorgen om zes uur al te koken met snoek en schaaldieren, everzwijn en desserten. Sam Van Houcke...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden