Eerste Belgische pop-up Gin & Tonic bar in Knokke geopend

© www.image-zone.be
Redactie KW

Knokke mag zich de eerste Belgische plaats noemen die een pop-up Gin & Tonic bar rijk is. Het premium ginmerk Bombay Sapphire en Fever-Tree slaan deze zomer de handen in elkaar en openden gisteren aan de Elisabethlaan, vlakbij Hotel La Réserve, een pop-up bar met de nadruk op Gin & Tonic.

Voor zij die de afgelopen maanden op een andere planeet doorbrachten: 2013 is het jaar van de Gin & Tonic. Het orgelpunt hiervan is de opening van Imagin in Knokke: een cocktailbar die duidelijk de nadruk legt op de iconische mix van gin en tonic.

Twee streekgenoten

De bar zal enkel open zijn van donderdag tot zondag, tussen 16 en 22 uur. Gasten kunnen er terecht voor perfect geserveerde cocktails, mocktails en uiteraard het hele assortiment Bombay Sapphire gins en de premium mixers van Fever-Tree, waaronder de nieuwe Elderflower Tonic. Elke donderdag wordt de Gin & Tonic extra in de kijker gezet met de aanwezigheid van enkele breinen achter de ‘signature’ Gin & Tonics van Bombay Sapphire. Eén van hen is streekgenoot Peter De Clercq uit Maldegem (chef en eigenaar van restaurant Elckerlijc). Ook de Brugse chocolatier Dominique Persoone (The Chocolate Line) zal van de partij zijn.

De mixologen: Paul Morel (Pure C), Jan Van Ongevalle (Casino Knokke), Dieter Van Roy (Josephine’s), Kristof Burm (Cafe Theatre) en Marco Mathieux (Bar Bounce) zullen als bartender fungeren. Naast de uitgebreide kaart zal ook de setting van Imagin de zintuigen prikkelen want gevestigd in een antiekzaak en bedeeld met een mooi terras.

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier