Eenhoorn doet het goed

De Eenhoorn uit Wielsbeke doet het prima
Redactie KW

Met de Sint voor de deur staat bij heel wat jongere lezertjes een bezoek aan de boekenbeurs op het programma. En daarbij spant een bezoek aan de stand van De Eenhoorn uit Wielsbeke de kroon. Deze West-Vlaamse uitgeverij levert met zijn geïllustreerde jeugd- en kinderboeken boekenplezier voor de jeugd. Een absolute topper op de Antwerpse boekenbeurs is HET GEHEIM VAN DE KEEL VAN DE NACHTEGAAL met prenten van Carll Cneut en tekst van Peter Verhelst.

Bij De Eenhoorn spreken ze van een absolute topper. HET GEHEIM VAN DE KEEL VAN DE NACHTEGAAL, een eigen versie van het bekende sprookje van Andersen, verscheen begin oktober en is nu al in herdruk. De stijlvolle tekeningen van Carll Cneut en de poëtische taal van Peter Verhelst vormen een ideale combinatie.

De Eenhoorn is gespecialiseerd in boeken die je niet alleen kan lezen. Kartonnen voorleesboekjes, prentenboeken en geïllustreerde boeken voor eerste lezertjes. Zoals SPOKEN BESTAAN NIET van de Brugse Inge Bergh die het boekje schreef voor haar zoontjes.

Het geïllustreerde boek ligt goed in de markt. Uitgeverij De Eenhoorn publiceerde 15 jaar geleden haar eerste boek, nu worden hun boeken vertaald in 20 talen en verspreid over 5 continenten. En daarbij spelen de West-Vlaamse illustratoren een hoofdrol.

De boekenbeurs in Antwerp Expo sluit dinsdagavond de deuren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier