Eddy Wally behoudt peterschap benefietconcert op 17 april

Redactie KW

De door een hersenbloeding gevelde charmezanger Eddy Wally heeft maandag zijn eerste stapjes gezet en heeft zijn evenwicht terug. Wally kan ook recht zitten, zijn hoofd recht houden en zelfstandig vaste voeding tot zich nemen. Hij besliste ook om het peterschap te behouden van een benefietconcert voor Bulgaarse weeskinderen op 17 april in Kortrijk.

“Maandagmorgen kon hij zijn eerste stap uitvoeren en dat is zeer bemoedigend”, zegt manager Hugo Colpaert. “Ook werd beweging vastgesteld in zijn linkerschouder, wat een aanleiding zou kunnen geven tot evolutie in de beweegbaarheid van zijn linkerarm en hand.”

“The Voice of Europe” kreeg maandag kort bezoek van zijn platenbaas Adri-Jan Hoes, zoon van Johnny Hoes. Wally maakte volgens zijn manager al voorzichtig enkele toekomstplannen. “Gelet op zijn intensieve revalidatie, is bezoek zonder toelating nog steeds uitgesloten. Dagelijks krijgt hij wel bezoek van zijn echtgenote Mariëtte en zijn dochter Marina.”

Begin maart werd Eddy Wally in het ziekenhuis opgenomen met een hersenbloeding die hij kreeg na een restaurantbezoek in Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier