Ed Sullivan Quartet brengt covers uit de jaren zestig

Redactie KW

The Ed Sullivan Quartet is een relatief nieuwe covergroep en zoals de naam doet vermoeden, brengen vier mannen covers van de jaren zestig. Doel is om entertainment te brengen met nummers waarvan het publiek niet wist dat het die nog kende.

T he Ed Sullivan Quartet bestaat uit Koen Salembier (bas en zang), Bert Meersman (drums en zang), Jelle Vandewiele (gitaar en zang) en Hannes Pype (gitaar en zang). Het concept bestaat erin nummers te brengen van de jaren zestig. “Al willen we niet vervallen in een cliché nummerkeuze. We proberen te zoeken naar nummers waarvan iedereen – bij het zien van de titel – denkt ‘dat nummer ken ik niet’ maar van zodra we te beginnen spelen, een gevoel van herkenning heeft. Al is het natuurlijk aan het publiek om uit te maken of we daar al dan niet in slagen.”

The Ed Sullivan Quartet speelt op zaterdag 7 december in café Den Hert in Heule. Meer info kan gevonden worden op hun facebookpagina www.facebook.com/theedsullivanquartet. Voor boeking en info kunnen organisatoren vrijblijvend mailen naar jurgen.vandewalle1@telenet.be.

(ALH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier