Winnaars wedstrijd horeca kust krijgen… weekendje Ardennen!

Redactie KW

Lounge Oostende ging met de zege lopen (!) tijdens de eerste editie van de Horeca Battle.

Maandag organiseerde de Federatie Jonghoreca Middenkust, als afsluiter van een geslaagd seizoen, de eerste Horeca Battle in het Leopoldpark in Oostende. De 13 deelnemende teams beleefden een aangename namiddag, die afgesloten werd met een heerlijke barbecue. Na de drie opgelegde proeven tegen de tijd, met verrekening van de strafpunten, werd Lounge Oostende uitgeroepen tot grote winnaar.

Winnaars wedstrijd horeca kust krijgen... weekendje Ardennen!

Jonghoreca Middenkust vond het een leuk idee om de mensen van de horeca, op het einde van een zwaar seizoen, te verzamelen voor een reeks speelse activiteiten waarbij iedereen elkaar nog eens beter leert kennen.

De deelnemers, teams van drie personen moesten op het parcours van ongeveer 500m enkele proeven afleggen, die verband houden met de horeca: kinderbed opzetten, een bad maken, eiwit kloppen en koffietassen bestellen. De finale was een plateaukoers waarbij het erop aan kwam zo snel en zonder morsen de omloop af te leggen met een plateau van drie volle glazen. De snelste tijd werd gerealiseerd door Restaurant Ocean, maar na optelling van de straftijden werd Lounge Kursaal uitgeroepen tot winnaar. De tweede plaats ging naar Histoire D’O, de derde naar Ocean. De drie podiumplaatsen werden beloond met naturaprijzen en een weekendtrip Ardennen, geschonken door Wetrco, Horeca Total en Vaya Mundo. Er was een extra prijs voor Johan van Hotel Louisa, de meest gedisciplineerde ober van de deelnemers.Volgend jaar komt er zeker een tweede uitgave van de Horeca Battle met meer deelnemers.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier