Willem Dumon uit Poperinge is Oost-Vlaamse ondernemer van het jaar

Willem Dumon was één van de drie genomineerden voor de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2018. © GF
Redactie KW

Willem Dumon, een geboren en getogen Poperingenaar die uitgeweken is naar Gent, kreeg uit handen van gedeputeerde Jozef Dauwe de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2018.

Willem Dumon was één van de drie genomineerden voor de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2018. Die prijs geeft elk jaar een erkenning aan een ondernemer die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI, zijnde individu, internationalisme, gemeenschap en business. Het is de persoon, de zaakvoerder of eigenaar die genomineerd wordt, niet het bedrijf zelf.

Uiteindelijk werd Willem Dumon, medeoprichter en ceo van het Gentse FleetMaster, uitgeroepen tot Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van 2018. Hij ontwikkelde met FleetMaster, opgestart in 2012, een platform in de cloud met geïntegreerde beheersmodules voor fleet owners. De focus ligt daarbij op verhuur-, lease- en wagendeelbedrijven.

Willem Dumon stoot nu door naar de Vlaamse finale op 24 mei, waarin hij het opneemt tegen de laureaten uit de andere Vlaamse provincies.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier