Westlaanpromenade hoopt op veel zon in Roeselare op zondag 12 oktober

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

De 17de Westlaanpromenade hoopt alvast op een zonnige 12 oktober. De laatste twee edities van deze opendeurdag van handelszaken in de Westlaan werden compleet uitgeregend en uitgewaaid en dergelijk scenario moet zich niet herhalen.

Na de Westlaanpromenade, in de nacht van zondag 12 op maandag 13 oktober, start de tweede fase van de grote heraanleggingswerken van de Westlaan en wordt het eenrichtingsverkeer ingevoerd in de Roeselaarse Noordlaan en Westlaan. Tijdens de duur van de werken zal er echter altijd doorgaand verkeer mogelijk zijn van de Brugsesteenweg naar de Diksmuidsesteenweg.

Het organiserend comité voorziet tijdens de Westlaanpromenade een treintje dat de klanten tussen 10 en 17 uur tussen het eerste heraangelegde deel van de Westlaan en het tweede deel zullen voeren. Daarnaast is er een ballonnenwedstrijd, een bar ten voordele van Kom op tegen Kanker, oldtimer-tractors en een dixieband die in de meer dan 20 deelnemende zaken voor de muzikale noot zorgen. Nu maar hopen dat de weergoden Roeselare goedgezind zijn op 12 oktober.

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier