Westlaancomité wil straat met ludieke actie in de kijker zetten in Roeselare

Redactie KW

De handelaars in de West- en Noordlaan in Roeselare kregen de afgelopen jaren al heel wat te verduren door de werken. Om de mensen toch blijvend naar de straat te lokken, pakken ze regelmatig uit met een verkoopsactie.

Eerder was er al een actie met krasloten, met Pasen in aantocht kiezen ze voor paaseieren. “De krasloten bleken telkens een succes, dus wilden we opnieuw iets in die richting doen. Met Pasen in aantocht krijg je in elke deelnemende zaak bij een bepaalde aankoop een chocolade paasei. Wie geluk heeft, vindt er een briefje met een prijs of een waardebon op. Wie geen briefje vindt, heeft een lekker stuk chocolade en dat is toch ook de moeite”, lacht Stijn Couvreur van het Westlaancomité.

“In totaal zijn er een 500-tal prijzen ter waarde van ongeveer 4.500 euro, sommige gaan zelfs tot 250 euro. De actie loopt vanaf maandag 6 april tot aan Pasen. In totaal worden er over een kleine 20 zaken zo’n 3.500 eieren verdeeld. We willen hiermee een signaal geven dat we als straat bezig blijven. We kunnen klagen over de vele werken, maar dat lost niets op. We willen de straat positief in de kijker zetten.”

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier