West-Vlaanderen heeft ‘eigen’ geschenkmanden klaar voor eindejaar

De POM stelde de streekproducten-geschenkmanden voor in het Huis van de Voeding. (Foto Jos)
Redactie KW

In het Huis van de Voeding in Roeselare heeft de POM Provinciale West-Vlaanderen smakelijke eindejaarsgeschenken voorgesteld : geschenkmanden met puur West-Vlaamse inhoud.

Met de feestdagen in het verschiet, wil de POM geschenkmanden op de markt brengen die 100% West-Vlaams zijn en kwaliteitsvolle lokale voedingsproducten promoten. In de 100% West-Vlaams-winkels koop je verse hoeve- en streekproducten op de hoeve of in een 50-tal buurtwinkels.

Preus lik fjirtig pakt uit met originele boxen met streekproducten met bijvoorbeeld een unieke Mo vint toh-koffietas in. Op Gift.be kan iedereen een online bestelling plaatsen van West-Vlaamse geschenkmanden en Westreex maakt en levert in de eindejaarsperiode dagverse hoeve- en streekproducten uit West-Vlaanderen. Het beste van bij ons tenslotte heeft al 30 jaar ervaring in het maken van geschenkpakketten met streekproducten en kan natuurlijk niet ontbreken.

Dominique Steyaertvan kaasboerderij ‘t Groendal uit Beitem en Dirk Naert uit Moen van chocolaterie Carré zijn twee deelnemende producenten. ” Belgische en West-Vlaamse producten staan bekend voor hun kwaliteit en dat moet nog meer rondgebazuind worden.”

“Zo is dat”, besluit stafmedewerker Stephanie Van Lancker van 100% West-Vlaams. “Ik ben zelf een Oost-Vlaamse maar ik zet me met hart en ziel in voor de West-Vlaamse topproducten. De geschenkmanden zijn dan ook het perfecte eindejaarsgeschenk om iedereen daarvan te overtuigen.”

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier