Rubriek Economie

West-Vlaamse souschef bij tien beste voor Young Chef 2015 Benelux

28/01/15 om 15:58 - Bijgewerkt om 15:58

Bron: Kw

De souschef van het Brugse restaurant Kok Au Vin is een van de tien geselecteerden uit de Benelux voor de wedstrijd Young Chef 2015. Wereldwijd

Frederic Bruneel, souschef van Kok Au Vin, mag het op 16 februari opnemen tegen negen andere kandidaten in de regionale finale van de wedstrijd die op zoek gaat naar jong kooktalent. De winnaar krijgt een ticket voor de wereldfinale eind juni 2...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!