Rubriek Economie

West-Vlaamse souschef bij tien beste voor Young Chef 2015 Benelux

28/01/15 om 15:58 - Bijgewerkt om 15:58

Bron: Kw

De souschef van het Brugse restaurant Kok Au Vin is een van de tien geselecteerden uit de Benelux voor de wedstrijd Young Chef 2015. Wereldwijd

Frederic Bruneel, souschef van Kok Au Vin, mag het op 16 februari opnemen tegen negen andere kandidaten in de regionale finale van de wedstrijd die op zoek gaat naar jong kooktalent. De winnaar krijgt een ticket voor de wereldfinale eind juni 2...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden