West-Vlaamse affiche moet ondernemers naar Izegem lokken

Redactie KW

Met een originele affichecampagne in het West-Vlaamse dialect wil het stadsbestuur nieuwe ondernemers naar Izegem lokken.

Schepen van Lokale Economie (N-VA) stelt dat de stad zo ondernemers warm wil maken om een zaak in Izegem op te starten. “En dat doen we in het dialect”, zegt hij. “De campagne kadert in het actieplan handelsversterkende maatregelen en kwam tot stand na overleg met notarissen en vastgoedmakelaars”, klinkt het.

De affiches zullen verspreid worden in stadsgebouwen, bij vastgoedmakelaars en interimkantoren. “Ook handelaars die willen meewerken, kunnen een affiche uithangen.”

De communicatie loopt in het West-Vlaams. “Een bewuste keuze, om de band met onze stad te versterken”, aldus Kurt Himpe. “Zo zetten we onze troeven extra in de verf.”

Binnenkort zal ook een databank van alle beschikbare handelspanden in Izegem en de deelgemeenten online te raadplegen zijn. “Via de link www.ondernemeninizegem.be word je doorverwezen naar alle info over lokale economie en ondernemen in Izegem.”

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier