Rubriek Economie

"Vier avonden sluiten om op personeel te besparen"

17/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 16/11/17 om 12:02

Binnenkort gaat sterrenzaak Ten Bogaerde in Koksijde dicht. Chef Iain Wittevrongel zal in maart op dezelfde locatie met een nieuw concept op de proppen komen. Zo zal zijn restaurant vier avonden dicht blijven. Een manier om de personeelskosten binnen de perken te houden. "Een restaurant met meer dan tien werknemers: dat wordt onbetaalbaar."

Dit artikel maakt deel uit van ons Dossier Horeca in West-Vlaanderen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!