Vernieuwde Aldi-vestiging in Ieper opent in juli

De afbraakwerken zijn volop aan de gang. (Foto EG)
Redactie KW

Het Aldi-filiaal op de hoek van de Meenseweg en de Steverlyncklaan wordt volledig gerenoveerd. De winkel sloot onlangs de deuren en werd gesloopt. In juli opent een nieuwe winkel op dezelfde locatie.

“De nieuwe winkel wordt het wachten waard”, vertelt Dieter Snoeck van Aldi. “Hij wordt een pak groter: bijna 1.200 vierkante meter winkeloppervlakte en een 80-tal parkeerplaatsen, tegen een kleine 700 vierkante meter vroeger. De winkel wordt ook ingericht volgens het nieuwe Aldi-concept. Dat betekent meer comfort tijdens het winkelen. Zo zijn de gangen breder en geniet de winkel meer daglicht dankzij grote ramen in de gevels.”

Versmarkt

“De nadruk van de nieuwe winkel ligt op vers. Zo pakken we uit met een versmarkt. Ook de Renmans-beenhouwerij komt in de nieuwbouw terug. Voor de bouw van de grotere ALDI-winkel wordt gebruik gemaakt van het perceel waar tot nu de carwash stond. De carwash zelf schuift op naar de plek waar vroeger de watertoren stond. Ook elders in West-Vlaanderen zullen de komende maanden vernieuwde Aldi-winkels openen. (EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier