“Vanuit mijn passie om te creëren”

Redactie KW

Sabine Rosseel uit Bellegem start met Hit-liners gloednieuw ontwerpbureau.

Sabine volgde architectuur in Sint-Lucas in Gent. Daarnaast volgde ze productontwikkeling via avondschool bij Howest. Hit-liners groeide uit het A3 ontwerpburo, het kantoor voor architectuur en interieur dat Sabine samen met haar man Chris Vertriest runt. “Vanuit mijn passie om sfeervolle en functionele gebruiksvoorwerpen te creëren ontstond de drang om deze dimensie vorm te geven”, zegt Sabine.

Ze heeft naar eigen zeggen oog voor design en gebruikt kwalitatief hoogstaande materialen. “Hiermee wil ik ook een goed gevoel creëren. De positieve belevingswaarde is de rode draad doorheen alle projecten.” Het verschil met A3 ontwerpburo is dat bij Hit-liners de eindconsument niet gekend is. “Bij ons ontwerpburo wordt er gewerkt in opdracht van de klant.”

Tafels ontworpen

Sabine lanceerde van bij de start van Hit-liners al de lage tafel Iris voor binnen of buiten, waar zowel vuurelementen, een ijsemmer als een schaal in kunnen verwerkt worden. Tafel Blanche in aluminium zit in de pijplijn en biologische kaarsen in bijenwas die knisperen als houtvuur zijn een aanvulling op het gamma. Sabine is naast het werk secretaris geworden van Unizo-Zuid, springt soms in in de zaak van haar dochter Laura en supportert voor dochter Marie die basket speelt bij de landelijke U16.

(EBD – foto EDB)

Hit-liners, Jules Baertstraat 3, 8510 Bellegem. 0474 09 64 28 info@hit-liners.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier